Zona informationala

Va stam la dispozitie cu cele importante informatii din domeniu!

Promotii > Vreau sa devin PARTENER Europrofis Romania

Promotii

Vreau sa devin PARTENER Europrofis Romania

Buna ziua!

Rezervati-va cateva minute si cu rabdare cititi pana la capat.

V-ati gandit vreodata sa demarati o afacere ? Sa fiti >pe cont propriu< cum se spune ? Ati avut vreodata ragazul sa va ganditi cum ar fi sa incepeti de unul singur ? Mediul concurential de pe majoritatea pietelor din Romania a devenit atat de agresiv incat, fara cateva sute de mii de euro sau minim zeci de mii de euro este aproape imposibil sa incepeti o afacere serioasa intr-un domeniu. Apoi sunt atata asa zise oferte de business incat daca vreodata ati vrut sa incepeti ceva, ati fost descurajat de lipsa de profesionalism a celor care il propuneau. Este plin internetul de oferte de >business< care mai de care mai >attractive< si care de fapt nu ascund inspate decat intentia de a va lua cativa bani.

Primul gand legat de inceperea, de demararea unei afaceri este legat de domeniul de activitate. Ce sa fac ? se intreaba orice viitor business-man. Conform marilor invatati, cel mai bine este sa va lansati intr-un domeniu pe care il cunoasteti. Pe de alta parte cu cat un domeniu este mai stabil si mai atractiv, cu atat barierele de intrare sunt mai inalte. Ori este nevoie de investitii mari initiale (spatii, utilaje, masina etc) ori barierele sunt de ordinul competentei. De obicei cand competenta este obstacolul cel mai important si mai greu de trecut, acolo sunt si bani pentru ca vorbim de piete de nisa cum spun marketerii. Exista bineinteles multe domenii de nisa unde e vorba de foarte multi bani.

Cele mai multe asa zise piete inguste, presupun oferirea unor produse sau servicii care pe langa investitia in materiale, manopere si logistica presupun o cunoastere foarte buna a tot ceea ce se intampla in piata respectiva (produse, particularitati si detalii de finete care nu prea se aud la training-uri)

Dupa ce am ales domeniul incepem sa ne punem intrebari legate de continuitatea si sezonalitatea afacerii. Cum >merge< ? Cam cat as putea vinde, cam cum se situeaza vanzarile pe fiecare luna a anului? Cat de des vor avea clientii mei nevoie de produsul pe care-l ofer si tot asa. De aici rezulta ca dupa ce am ales un domeniu de nisa, trebuie sa ma asigur ca cererea este suficient de mare si de continua. Asta inseamna ca trebuie ca afacerea mea sa ofere ceva la care sa nu se priceapa prea multa lume dar de care sa aiba nevoie un numar apreciabil de clienti iar cererea sa aiba o frecventa satisfacatoare. Cam asta presupune o afacere stabila pe termen lung.

Cand am pornit de la zero, pe cont propriu, acum 5 ani credeam ca avem solutiile la toate problemele. Evident, timpul si experientele prin care am trecut ne-au demostrat ca de fapt nu stiam inca nimic din ceea ce va urma. Daca atunci am fi avut ocazia sa intram intr-o echipa cu experienta care sa ne sustina din toate punctele de vedere ale platformei de business drumul ar fis fost mult mai usor. Cu toate astea in decembrie 2012 am incheiat bilantul cu o cifra de afaceri de la care nici nu puteam visa cand am inceput.Am ajuns la stadiul in care stim foarte bine ce trebuie facut pentru ca si inca cativa parteneri noi sa lucreze impreuna cu noi si castige la fel de bine.

Este posibil ca si dumneavoastra sa puteti face asta. De fapt s-ar putea sa deveniti mai bun in cativa ani sau mai repede. Nu e multilevel marketing, nu e joc de noroc, nu e nici o schema piramidala, munca la domiciliu sau cine stie ce propuneri de tranzactionare pe piata valutara.

Am spus ca s-ar putea sa puteti si dumneavoastra pentru ca desigur, nu oricine este structurat sa faca acest gen de business, este necesar un anume profil sau background cum spun agentiile de recrutare.

Ca sa spunem DA !!! Sunteti alegerea potrivita pentru a ne deveni PARTENER trebuie sa indepliniti obligatoriu 3 conditii minimale:

1. sa va placa banii
2. sa fi avut in experientele anterioare un contact de minimum an cu domeniul constructiilor fie in executie fie in alt domeniu conex
3. sa va placa sa comunicati sau mai mult sa va placa sa vindeti


Daca ati lucrat sau ati avut legatura cu domeniul constructiilor, aveti acum aceasta oportunitate.

Este vorba de un sistem de Parteneriat in Franciza in domeniul furnizarii de sisteme de pardoseli calde (covor pvc, linoleum, pardoseli epoxidice, pardoseli sportive din cauciuc turnat) si in domeniul sistemelor de drenaj pentru apele pluviale, reziduale si/sau menajere.

Piata potentiala este atat de mare ca nici nu va puteti imagina:

Spitale, Clinici, Cabinete Medicale, Scoli, Baze Sportive, Sali de Sport, Hoteluri, Moteluri, Restaurante, Unitati Fast Food, Supermarket-uri, Industria Laptelui, Industria Carnii reprezinta doar o parte dintre clientii dumneavoastra potentiali.

Daca credeti ca puteti incepe o astfel de afacere avand tot suportul nostru (promovare, platforma de business, proceduri de lucru, site personalizat, echipe de montaj, CREDIT comercial si multe alte secrete) nu va ramane decat sa ACTIONATI.

Intr-un timp foarte scurt puteti avea AFACEREA DUMNEAVOASTRA, cu un sistem pus la punct in ani de experienta, cu promovare, cu acces la o gama foarte larga de produse si mai ales cu suport tehnic continu.

Cu stima,

Echipa Europrofis.ro srlTAGS: informatii, materiale, constructii, afacere la cheie, profit, bani, oportunitate,

4431 vizualizari

 


Informatiile si materialele prezentate au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorii mentionati isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

ARTICOLE SI INFORMATII UTILE

ULTIMELE NOUTATI
Informatii Utile > Pardoselile si tapetul ieftin din PVC, o amenintare reala pentru sanatate

Pardoselile si tapetul ieftin din PVC, o amenintare reala pentru sanatate

Nu intotdeauna ceea ce e scump e si bun. Este bine sa va interesati in mod particular despre produsul pe care urmeaza s-al achizitionati. Inainte de a va dec ... Mai departe...


Informatii Utile > Un britanic inventat intamplator linoleumul

Un britanic inventat intamplator linoleumul

Devenit in decursul timpului unul dintre cele mai folosite materiale de acoperire pentru pardoseli, linoleumul a fost inventat intamplator (ca atatea si ata ... Mai departe...


Promotii > Vreau sa devin PARTENER Europrofis Romania

Vreau sa devin PARTENER Europrofis Romania

Buna ziua! Rezervati-va cateva minute si cu rabdare cititi pana la capat. V-ati gandit vreodata sa demarati o afacere ? Sa fiti >pe cont propriu< cum se ... Mai departe...


Informatii Utile > Despre Montajul Covorului PVC

Despre Montajul Covorului PVC

Covorul PVC este unul dintre tipurile de pardoseala sensibila la montare. Sapa pe care se monteaza covorul PVC trebuie sa fie perfect plana pentru a evita deter ... Mai departe...


Informatii Utile > Ce sunt si cum se intretin pardoselile conductive

Ce sunt si cum se intretin pardoselile conductive

In viata de zi cu zi, electricitatea statica e inofensiva, cauzand doar ocazional disconfort, dar in medii sensibile poate fi devastatoare deopotriva pentru o ... Mai departe...