Mocheta ignifugata si antistatica

Da Cel mai bun pret

Pe langa calitatile specifice, mocheta trebuie sa reziste la foc. Fara tratamente specifice, mocheta reprezinta un material cu potential inflamabil foarte mare. Din acest motiv se utilizeaza o intreaga serie de substante si solutii pe care fiecare fir din mocheta le detine, astfel incat mocheta sa nu intetina flacara. Pentru asta si nu numai, mochetele profesionale se curata in regim uscat si nu se utilizeaza apa.

Cele mai bune mochete ajung la clasa C de ignifugare, adica pur si simplu nu ard; se deterioreaza, dar nu intretin arderea.
Din perspectiva rezistentei la uzura exista mocheta pentru trafic intens (mai mult de 1.000 de treceri pe zi) si mocheta pentru trafic mediu. Bineinteles ca in casele majoritatii dintre noi nu se circula foarte mult, dar o buna comportare in acest sens inseamna o rezistenta mai mare in timp.

O alta caracteristica importanta este proprietatea antistatica, adica de a nu se electriza. Cu cat se electrizeaza mai usor, cu atat atrage mai mult praf si mizerie. Exista si mochete tratate impotriva umiditatii crescute si a insectelor. Unele produse, mai ales cele din lana, trebuie cusute pe margini (surfilate) pentru a nu se destrama. Surfilarea este importanta in special in zonele de imbinare, fiind preferabila una care nu are nevoie de acest procedeu.

Oferim o gama diversa de mochete de trafic intens, in dale sau role pentru urmatoarele domenii: educatie, turism, sanatate si sectoare publice, hoteluri, precum si mocheta de exterior de tip iarba artificiala.
Mochetele respecta normele de siguranta pentru locurile publice fiind ignifugate si antistatice, izolante fonic si termic.

Mochetele au in compozitie fire de poliamida, polipropilena meraklon, lana sau combinatii intre acestea.Producator: Forbo

Pentru mai multe informatii puteti consulta siteul oficial al Forbo

Solicitati informatii suplimentare despre
Mocheta ignifugata si antistatica
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Mocheta ignifugata si antistatica

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 5470 vizite

Resurse gratuite


Domenii de interes

  ÷ Ho.Re.Ca
  ÷ Birouri

Produse populare

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Pardoseli din PVC, Tarkett, Forbo
Pardoseli din PVC, Tarkett, Forbo PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Linoleum Medical
Linoleum Medical PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Covor PVC
Covor PVC PVC Pardoseli Vinilice