Catalog online de produse

Va stam la dispozitie cu cele mai noi produse din domeniu

MOCHETA DE TRAFIC INTENS

Da Cel mai bun pret

Trafic intens putem avea in holurile de la intrarea intr-un supermarket, intr-o institutie publica sau intr-un terminal de aeroport unde pe langa incaltaminte, mocheta trebuie sa reziste milioanelor de role de la bagaje, si oricaror tipuri de deversari accidentale de bauturi racoritoare, alimente, sosuri samd.

Un produs bine ales si bine intretinut dureaza mult si isi merita pretul.

Oferim o gama diversa de mochete de trafic intens, in dale sau role pentru urmatoarele domenii: educatie, turism, sanatate si sectoare publice, hoteluri, precum si mocheta de exterior de tip iarba artificiala.

Mochetele respecta normele de siguranta pentru locurile publice fiind ignifugate si antistatice, izolante fonic si termic.

Mochetele au in compozitie fire de poliamida, polipropilena meraklon, lana sau combinatii intre acestea.Solicitati informatii suplimentare despre
MOCHETA DE TRAFIC INTENS
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru MOCHETA DE TRAFIC INTENS

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 4904 vizite

Domenii de interes

  ÷ Birouri

Produse populare