Pardoseli din PVC, Tarkett, Forbo

Da Cel mai bun pret

Tarkett, Forbo, Armstrong, Gerflor sunt principalii actori pe piata pardoselilor vinilice. Ficeare dintre acesti producatori are atuuri specifice pe care vi le putem prezenta in detaliu.

Despre PVC (Policlorura de vinil) va putem spune ca este unul din cele mai uzitate tipuri de material plastic. Materialul este rezistent la intemperii, greu inflamabil, rezistent la substante chimice si stabil la factorii corozivi.

Este un slab conductor de caldura si poate fi prelucrat usor. Proprietatile materialului pot fi adaptate diferitelor cerinte prin adaosul de stabilizatori, culori, agenti de flexibilizare, s.a.m.d. Acoperirile de podea din PVC pot fi obtinute in rola sau placi (patrate) in nenumarate culori, modele si decoruri. Aplicarea este simpla daca baza este plana si curata.

Materialul se lipeste de pardoseala pe toata suprafata, imbinandu-se in continuare. Materialul se potriveste foarte bine la incaperile umede, reprezentand o alternativa utila la placile ceramice. O alta varianta sunt pardoselile din PVC pe suport de burete, care ofera in plus o acoperire elastica si amortizanta. Dupa variantele de livrare, pardoselile din PVC pot fi foarte rezistente la uzura, rigide sau moi si placute la pasit.Producator: Forbo

Pentru mai multe informatii puteti consulta siteul oficial al Forbo

Solicitati informatii suplimentare despre
Pardoseli din PVC, Tarkett, Forbo
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Pardoseli din PVC, Tarkett, Forbo

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 11658 vizite

Resurse gratuite


Domenii de interes

  ÷ Supermarket-uri, Zone Comerciale
  ÷ Casa
  ÷ Educatie
  ÷ Ho.Re.Ca
  ÷ Industrie
  ÷ Spatii medicale
  ÷ Hoteluri / Pensiuni
  ÷ Sport
  ÷ Restaurante
  ÷ Birouri

Produse populare

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Pardoseli din PVC, Tarkett, Forbo
Pardoseli din PVC, Tarkett, Forbo PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Linoleum Medical
Linoleum Medical PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Covor PVC
Covor PVC PVC Pardoseli Vinilice