COVOR PVC ANTIBACTERIAN

Avand in vedere performantele remarcabile si gama exceptionala de culori, forme si accesorii, covorul PVC aliniaza designul la potentialul de a crea o oferta adevarata cu mai multe solutii.
De la spitale la scoli, hoteluri sau birouri, de la incaperi umede la dormitoare, covoarele PVC ofera solutii pentru un design complet. Modelul regandit, a preluat vinilul omogen si l-a ridicat la un nou nivel de design, cu o paleta care a dublat numarul de culori de la 30 la 64.
Impreuna cu unele forme si accesorii noi - placi, plinte, acustic si anti-alunecare, plus metode de imbinare multi-culori - este o solutie autentica pentru mai multe nevoi.
Are o culoare si un design pentru fiecare interior, oferind o paleta de culori de la nuantele practice de gri la culorile aprinse, precum si aspectul placut si ecologic al lemnului.

Producator: Tarket

Pentru mai multe informatii puteti consulta siteul oficial al Tarket

Solicitati informatii suplimentare despre
COVOR PVC ANTIBACTERIAN
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru COVOR PVC ANTIBACTERIAN

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 5260 vizite

Domenii de interes

  ÷ Ho.Re.Ca
  ÷ Industrie
  ÷ Birouri

Produse populare