Montaj Linoleum

Linoleumul are In componenta materiale naturale si ecologice, cum ar fi uleiul din seminte de in, rasina de pin sau iuta. Excelentele proprietati anstistatice, antibacteriene si antialergenice ale pardoselii din linoleum Tarkett il recomanda in mod deosebit pentru utilizarea in spatii locuite de persoane alergice.
Apreciat pentru frumusetea conferita de pigmentii disponibili intr-o gama variata de nuante, linoleumul reprezinta solutia optima atat pentru pardoseala, cat si peretii din cladirile cu trafic intens. Scolile, gradinitele sau spitalele sau caminele pentru varstnici sunt spatii in care avantajele oferite de un linoleum antibacterian se rasfrang direct asupra calitatii vietii.
Nu doar designul sau efectele benefice asupra starii de bine reprezinta motive pentru care sa alegeti aceasta solutie. Prin natura compozitiei sale, pardoseala de linoleum ofera un confort tactil greu de obtinut in cazul materialelor clasice. Presiunea asupra incheieturilor este redusa considerabil, un avantaj major in cazul utilizarii linoleumului in cabinetele medicale sau in spatiile de birouri.
Gama de grosimi in care este disponibil variaza intre 2 si 4,40 mm.
Modelele sunt disponibile in nuante deschise, medii sau inchise, ce pot fi combinate sau asortate dupa o gama larga de preferinte.Producator: Tarkett

Pentru mai multe informatii puteti consulta siteul oficial al Tarkett

Solicitati informatii suplimentare despre
Montaj Linoleum
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Montaj Linoleum

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 1063 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Pardoseli din PVC, Tarkett, Forbo
Pardoseli din PVC, Tarkett, Forbo PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Linoleum Medical
Linoleum Medical PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Covor PVC
Covor PVC PVC Pardoseli Vinilice