Montaj Covor PVC Omogen

Amenajarea pardoselilor din spatiile cu trafic intens poate fi o provocare. Un covor PVC omogen reprezinta solutia rezistenta si ultradurabila, destinata zonelor cu cerinte speciale din institutiile medicale, centrele de ingrijire a varstnicilor, din invatamant si zonele comerciale.
Avantajele pe care le ofera o pardoseala PVC se refera la flexibilitate, durabilitate si igiena optima. Concret, aceste pardoseli din vinil omogen sunt realizate dintr-un singur strat compact de covor PVC si sunt lipite pe suprafata de suport. Acestea sunt imbinate perfect, asigurand confortul si siguranta in spatiile cu flux intens de persoane.
Datorita lipsei rosturilor, care impiedica dezvoltarea bacteriilor, un covor PVC omogen este recomandat, in special, pentru utilizarea in domeniul medical si in invatamant, avand un rol septic remarcabil si oferind rezistenta si posibilitatea unei igienizari in profunzime printr-o intretinere usoara.
Modelele de covor PVC pentru trafic intens au o suprafata tratata cu strat protector PUR, ceea ce ofera o protectie sporita impotriva uzurii.
Totodata, versiunile de covor PVC acustic au un strat special de spuma, care contribuie la reducerea transmiterii sunetului si la absorbtia socurilor.Producator: Tarkett

Pentru mai multe informatii puteti consulta siteul oficial al Tarkett

Solicitati informatii suplimentare despre
Montaj Covor PVC Omogen
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Montaj Covor PVC Omogen

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 539 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Pardoseli din PVC, Tarkett, Forbo
Pardoseli din PVC, Tarkett, Forbo PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Linoleum Medical
Linoleum Medical PVC Pardoseli Vinilice

Covor PVC si Linoleum > PVC Pardoseli Vinilice > Covor PVC
Covor PVC PVC Pardoseli Vinilice